Welkom op de officiële website van FietsenZonderGrenzen!

print sitemap
Zoeken

Persberichten

« terug naar overzicht
14 - 05 - 2010

havenfeesten

 

Titel: FietsenzonderGrenzen zoekt steun op Havenfeesten

Sub:  Wielerploeg aanwezig met sportieve activiteit voor goede doel

 

Etten-Leur

 

Op zondag 1e pinksterdag staat Etten-Leur in het teken van de Havenfeesten. Voor de wielerploeg FietsenzonderGrenzen is dit een mooie kans om aandacht te vragen voor het goede doel. De ploeg zal de hele dag aanwezig zijn met een sportieve activiteit op het evenement. Dit alles om geld bijeen te brengen voor Artsen zonder Grenzen.

 

De ploeg gaat deze zomer deelnemen aan de Tourforlife, een achtdaagse loodzware wielertocht van 1250 kilometer. Inmiddels zijn er 50 ploegen gevormd, waarvan er één afkomstig uit Etten-leur. De negen renners hiervan zijn de afgelopen maanden al volop in training om een topconditie te bereiken. Naast al die trainingsuren zijn ze de laatste weken zeer actief op zoek naar sponsors voor deze uitdaging.

 

Tijdens de havenfeesten organiseert de ploeg een roeiwedstrijd. Een Fitnesscentrum uit Etten-Leur heeft hiervoor 2 roeimachines geleend. Daarbij werden ook dagkaarten beschikbaar gesteld die te winnen zijn voor de snelste roeiers die dag. Er zijn ook andere leuke prijzen te winnen zoals een fotoshoot bij een fotostudio  uit Oudenbosch en zelfs een weekendje Renesse in een vakantiebungalow.

 

Met de opbrengst kan Artsen zonder Grenzen vele mensen helpen in medische nood. De hulpverleners zijn vaak al binnen 48 na een ramp ter plaatse om hulp te bieden aan de slachtoffers. De medewerkers van de organisatie komen ook in oorlogsgebieden waar andere hulpverleners niet kunnen komen. Dit jaar is er een speciale actie om met één bijdrage zwangere vrouwen te helpen waarmee direct 2 levens worden gered.

 

U kunt alle activiteiten van de ploeg volgen op de website www.FietsenzonderGrenzen.nl .  Voor meer informatie of sponsoring kunt u een bericht sturen naar info@fietsenzondergrenzen.nl of rechtstreeks contact opnemen met Marcus Janssen, captain van de ploeg 076-5203292

 

Intrateach

 

IntraTeach vindt dit initiatief grenzeloos goed! Pas als o.a. aan de elementaire basisbehoeften voldaan is hebben mensen hopelijk weer tijd en energie om tot 'leren' te komen.  Wij hopen dat de fietsploeg de Tour for Life zal uitrijden. Het personeel van IntraTeach wenst iedereen heel veel SUCCES!

Help AZG helpen

Steun FietsenZonderGrenzen zodat de medische hulp in noodgebieden kan plaatsvinden.

Fietsen zonder Grenzen